• +31621294420

Voor stukadoors

Stukadoors

Als stukadoor wil je niets liever dan een prachtige wand afleveren die past bij de wens van de klant. Medea Advies en Bemiddeling heeft het agentschap voor een prachtig product: American Clay.

Steeds meer stukadoors kiezen er voor om voor wanddecoratie en wandafwerking met klei te gaan werken. De vraag naar natuurlijke producten neemt toe, de consument wordt kritischer en vraagt om kwalitatief hoogwaardige, duurzame producten.

Het mooie van onze kleiwanden van American Clay is dat je werkt met een 100% natuurlijk materiaal. Maar dat is nog niet alles: onze kleiwanden zijn slechts 2 mm dik en  drie keer lichter dan traditionele pleisters!  Zo kun jij het werk dat je het liefste doet, veel langer volhouden.

Nog een groot voordeel voor jou als stukadoor is het feit dat een kleiwand slechts 24 uur droogtijd kent.

Kleiwanden zijn daarnaast ook nog eens duurzamer, doordat alles wat er tijdens de verwerking naast valt, gewoon weer terug de emmer in kan om vervolgens weer te worden verwerkt. Als laatste grote voordeel van kleiwanden kunnen we nog zeggen dat het volkomen kleurecht is en dus in principe nooit meer overgeschilderd hoeft te worden.

Kortom, een kleiwanden van American Clay is:

  • Mooi
  • Licht
  • Duurzaam
  • Kleurecht
  • 100% Natuurlijk

Als je kiest om met onze producten aan de slag te gaan, bieden we je een cursus aan. Zo weet je straks zeker dat je een perfect stukje stucwerk aflevert.

Meer info over het product kun je vinden op https://kleiwanden.nl/ en op downloads. Wil je meer weten dan kun je contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.

Kleiwand trap forte base sugarloaf white Kleiwand Porcelina Savannah Moss